We zijn te bereiken op 06 44901032

Wasmachine Reparatie Amsterdam

Wasmachine kapot in Amsterdam?

Woon je in Amsterdam of omstreken en sukkel je met een defect aan je wasmachine? Dan wil je dat je wasmachine reparatie in Amsterdam zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Een wasmachine is nu eenmaal een van de meest gebruikte huishoudtoestellen die een huishouden onmogelijk lang kan missen. Zeker als je voor een gezin moet zorgen. Wil je een ervaren wasmachine monteur in  Amsterdam bel ons dan op 0644901032.

Ervaren monteur helpt u met wasmachine reparatie Amsterdam

Sukkel je met je wasmachine en woon je in Amsterdam of omgeving? Dan wil je dat je wasmachine reparatie in Amsterdam zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Met Fixit witgoed wasmachine reparatie in Amsterdam heb je alle momenten van de dag een deskundig wasmachine monteur in Amsterdam ter beschikking. Dat is zeker niet onbelangrijk. Dit zorgt namelijk voor heel wat voordelen. Een Wasmachine reparatie kan nooit snel genoeg gaan en met een Wasgoed monteur in Amsterdam beschik je op alle momenten van de dag over een Wasmachine monteur die je regio door en door kent en in een kort tijdsbestek bij jou kan zijn. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een reparatie aan uw wasmachine en omdat wij geen relatie met een merk/fabriek hebben worden de kosten beperkt. Onze technicus legt namelijk nooit te grote afstanden af.

Hij lost snel en professioneel je problemen op niet alleen als uw Wasmachine kapot is

In Amsterdam maar even goed als je Was/Droogmachine kapot is of uw Vaatwasser/Afwasmachine kapot is , Uw Oven Combioven of Combimagnetron kapot is of uw  Gasfornuis Gaskookplaat  maar ook Keramische kookplaat of Inductie kookplaat reparaties of installatie draaien wij onze handen niet voor om We zijn niet voor niets gespecialiseerd in alle Witgoedreparaties in Amsterdam en omgeving. Ben je op zoek naar een Wasmachine monteur

Amsterdam die onmiddellijk je probleem oplost? Dan zorgt deze Witgoed monteur uit Amsterdam ervoor dat je binnen de kortst mogelijke tijd weer aan de slag kunt met uw machines !

Reparatie bij u op locatie Onze vriendelijke monteur komt bij u op locatie op een tijdstip en datum dat u zelf kiest.

Geen onverwachte kosten Samen in overleg met u begint de reparateur aan het repareren van uw wasmachine.

Professionele monteurs Met jaren lange ervaring kunnen wij de storing aan uw wasmachine snel op orde stellen.

We werken uitsluitend met goed opgeleide witgoed monteurs, zo heeft u altijd 12 maanden garantie op onderdelen en een maand garantie op de reparatie van uw wasmachine.

 

Vaatwasser Reparatie Amsterdam

Meer en meer huishoudens ervaren het comfort en de gebruiksvriendelijkheid van een Vaatwasmachine of Vaatwasser. Zo zijn ze van het vervelende afwassen met de hand verlost en beschikken ze over meer tijd om zich met meer aangename zaken bezig te houden. Degene die  over een vaatwasser beschikt, wil je hem niet meer kwijt.De vaatwasmachine is een onmisbare hulp in het huishouden. Dit beseffen we pas als we het toestel noodgedwongen moeten missen vanwege een defect. Dan wilt u dat een vaatwasser reparatie zo snel mogelijk en vakkundig wordt uitgevoerd.

Woon je in het centrum van Amsterdam of daarbuiten en heeft je vaatwasser het begeven? Wacht dan nooit lang en doe een beroep op www.Fixit-witgoed.nl om je vaatwasser reparatie in  Amsterdam te laten uitvoeren. Zo hoeft u uw vaatwasser nooit lang te missen en kunt u meer tijd aan uw favoriete hobby besteden Mooi toch?

Reparatie aan uw vaatwasser door ervaren monteur in Amsterdam

Wanneer uw Witgoed apparaat defect is wilt u deze tegen een eerlijk tarief laten repareren, dan zit u bij witgoed monteur amsterdam zeker goed. Met jarenlange ervaring weten wij snel wat het probleem is aan uw apparaat. We denken met u mee en adviseren u graag over het besparen van kosten op reparatie.

Tarieven

 • € 72, Incl. diagnose, voorrijkosten en reparatie.*
  • Inclusief 15 minuten onderzoek & reparatie
  • Altijd originele onderdelen (geen slechte kwaliteit)!
  • Wij rekenen GEEN voorrijkosten of parkeerkosten
  • 12 maanden garantie op onderdelen 3 maanden op de reparatie
  • 100% Gecertificeerde & erkende witgoed monteurs
  • Gratis advies om toekomstige defecten en reparaties te voorkomen

   

  *Incl. BTW en excl. onderdeelkosten. Prijzen kunnen per merk en product verschillen, toch zijn wij in vergelijking met de concurrentie de goedkoopste.

  *In 90% van de gevallen heeft de monteur de storing binnen een uur verholpen. Is de monteur langer bezig?

  Dan betaalt u slechts €18,- per 15 minuten.

  Direct een witgoed monteur nodig in Amsterdam? Bij ons zit u zeker goed voor witgoed reparatie. Met ruim 13 jaar ervaring in de witgoed reparatie branche staan we bekend als ervaren monteurs die een duidelijke focus hebben op kwalitatieve reparaties met een oog op duurzaamheid. Of het nou gaat om wasmachine reparatie, oven reparatie of…

   

  Wasmachine defect? Geen zorgen! Wij helpen u met wasmachine reparatie op locatie in Amsterdam. Een afspraak maken is met een paar klikken op de muis geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen met 0644901032. U krijgt hoe dan ook direct een monteur aan de telefoon die u graag helpt met wasmachine reparatie, ook kunt u het contactformulier op de contact pagina invullen of via whatsapp of Facebook een bericht sturen